home sitemap contact
Zoekmachine optimalisatie
zoekmachine optimalisatie

Wordt u al gevonden in de niet betaalde resultaten van Google? Wij zorgen ervoor dat uw klanten u vinden.

Google Analytics

Google Advertising
Google Advertising

Wilt u nog beter gevonden worden, zorg dan dat u te vinden bent in de Adwords resultaten van Google.

Google Analytics

Google Analytics
Google Analytics

Met Google Analytics krijgt u de informatie over alle bezoekers van uw website. Heeft u al Google Analytics?

Google Analytics

Google Advertising

Waarom Google Adwords?

Als u op zoek bent naar manieren om uw klantenkring uit te breiden, dan is adverteren op Google een snelle manier om miljoenen gerichte potentiële klanten te bereiken. Door hun innovatieve AdWords-programma kunnen zelfs kleine bedrijven oop een eenvoudige manier reclame voor hun producten en/of diensten.

Hoe werkt Google Adwords?

Google AdWords werkt door middel van veiling op bepaalde zoekwoorden. Wanneer een gebruiker naar Google gaat en een zoekopdracht intikt, ontvang je meer dan alleen de normale zoekresultaten. Google geeft dan namelijk niet alleen de zoekresultaten, maar ook korte advertenties weer van verschillende bedrijven met behulp van Google AdWords.

Bij het invoeren van verschillende zoekopdrachten zullen relevante advertenties verschijnen. De advertenties worden meestal aan de reachterkant of in het gemarkeerde gedeelte boven de normale zoekresultaten weergegeven.

Betalen per zoekwoord

Doordat de zoekwoorden op veilingbasis worden gereserveerd, kun je als bedrijf zelf bepalen hoeveel je wilt uitgeven voor een bepaald zoekwoord. Het bedrag inclusief de relvantie van de advertentie vergeleken met de website ook wel aangetoond met de Qualityscore bepalen de positie van de advertentie.
Aan elk zoekwoord is op basis van populariteit een waarde toegekend wat je moet betalen wanneer er op een advertentie geklikt wordt. Sommige zoekwoorden kosten 0,05 eurocent bijvoorbeeld "groene fiets" terwijl andere zoekwoorden 5,- euro kunnen kosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het zoekwoord "hypotheken".

Betaalmethode van Google Adwords

Het bedrag wat je betaald voor het gekozen zoekwoord om op te adverteren wordt vervolgens afgetrokken van de rekening van het ingestelde maximum budget. Dit is een dagbudget wat je toekent aan de campagne en bereid uit bent te geven. Is het dagbudget bereikt dan worden de advertenties niet meer vertoond.

Het Google Netwerk

De advertenties worden niet alleen weergegeven in de zoekresultaten van Google. Je kunt de Google Adwords campagne ook zo instellen dat de advertenties worden vertoond binnen het google netwerk. Dit zijn de verschillende websites die bij Google zijn aangemeld. Deze websites bieden advertentie ruimte aan op hun eigen website. Op welke websites de advertenties getoond worden is weer afhankelijk van de geselecteerde zoekwoorden.

© 2010 YourVision Internetmarketing