home sitemap contact
Zoekmachine optimalisatie
zoekmachine optimalisatie

Wordt u al gevonden in de niet betaalde resultaten van Google? Wij zorgen ervoor dat uw klanten u vinden.

Google Analytics

Google Advertising
Google Advertising

Wilt u nog beter gevonden worden, zorg dan dat u te vinden bent in de Adwords resultaten van Google.

Google Analytics

Google Analytics
Google Analytics

Met Google Analytics krijgt u de informatie over alle bezoekers van uw website. Heeft u al Google Analytics?

Google Analytics

Wat is Google Analytics?

Google Analytics is een gratis statistieken programma voor het bijhouden en analyseren van de verkeersstroom van en naar de website. Veel hosting partijen bieden ook soortgelijke software, echter is deze vaak niet goed te begrijpen en kun je er niet zo makkelijk door heen navigeren als bij Google Analytics. Een van de meest belangrijke functie van Google Analytics is dat je verschillende pagina's in kan stellen als doel. Dit is met name erg gunstig voor bedrijven die hun inkomsten uit de website halen. Ongeacht deze doel instellingen, kan Google Analytics helpen om je website te verbeteren.

Wat is het verschil met andere gratis statistieken programma's?

Verschillende statistieken programma's gebruiken gegevens die in de log-bestanden worden opgeslagen. Dit zijn gegevens als: IP-adres van de computer, de hoeveelheid gegevens die worden verzonden, de urls die bezocht worden, het tijdstip en de datum van het bezoek, het besturingssysteem en de browser die gebruikt wordt door de bezoeker van de website. De meest voorkomende informatie die gebruikt wordt om te vertellen of een website goed loopt is het aantal bezoekers. Dit is zeer waardevolle informatie, maar het verteld ons niet wat de bezoekers doen als ze op de website zijn. Hoelang blijven ze op een bepaalde pagina, waar hebben ze de website verlaten, waarom hebben ze geen informatie aangevraagd etc...

Een van de grootste voordelen van Google Analytics ten opzichte van andere analyse software is het gebruiksgemak. Met een paar klikken, kunt u bepalen welk data van de statistieken u wilt bekijken. U kunt ook gemakkelijk navigeren van de algemene gegevens naar de meer specifieke gegevens. Alles van bounce rates, verschillende omrekeningskoersen (hoeveel bezoekers het doel hebben bereikt) tot het aanmaken van aangepaste rapporten kunnen eenvoudig worden gevonden met een paar klikken.

Is Google Analytics voor iedereen?

Google Analytics kan gebruikt worden voor elk bedrijf met een website. Het helpt je inzicht te krijgen in het gedrag van je doelgroep, waarop je je website nog beter kan afstemmen op je bezoekers. Hierdoor wordt je website beter en zullen de bezoekers langer op je website blijven en wellicht meerdere keren terug komen en tenslotte overgaan tot een bepaalde gewenste actie als: informatie aanvragen, inschrijven voor een nieuwsbrief of het kopen van een product.

Wij zullen ter aller tijde Google Analytics aanraden en installeren voor u. Op deze manier kunt u zien dat onze diensten de sleutel zijn tot uw succes.

© 2010 YourVision Internetmarketing