home sitemap contact
Zoekmachine optimalisatie
zoekmachine optimalisatie

Wordt u al gevonden in de niet betaalde resultaten van Google? Wij zorgen ervoor dat uw klanten u vinden.

Google Analytics

Google Advertising
Google Advertising

Wilt u nog beter gevonden worden, zorg dan dat u te vinden bent in de Adwords resultaten van Google.

Google Analytics

Google Analytics
Google Analytics

Met Google Analytics krijgt u de informatie over alle bezoekers van uw website. Heeft u al Google Analytics?

Google Analytics

SEO -Zoekmachineoptimalisatie

Vandaag de dag miljoenen gebruikers gebruik van internet aan het verzamelen van de informatie over zijn carrière, het bedrijfsleven en de vele dingen. Internet wordt een deel van onze dagelijkse routine. Er zijn veel bedrijven die op internet en doelgroepen zijn handig met internet. Omdat miljoenen mensen gebruik maken van internet om informatie te krijgen en daarvan gebruikt 85 tot 90% van de mensen een zoekmachine om relevante informatie te vinden.

Dagelijks zijn er miljoenen mensen die informatie aan het zoeken zijn via het internet. Elke dag wordt er gemiddeld per individu een paar uur op internet gesurft op zoek naar gerichte informatie. Zeker 90 tot 95 % van de internet gebruikers, gebruikt zoekmachines om deze informatie te vinden.

Om uw diensten en/of producten ook goed vindbaar te maken binnen deze massa aan informatie die internet ons bied, is het belangrijk dat u uw informatie zo goed mogelijk weergeeft voor zowel de zoekmachines als de gebruiker. Deze methode wordt zoekmachine optimalisatie genoemd ook wel SEO(Search Engine Optimization). Door het toepassen van zoekmachine optimalisatie kunt u ervoor zorgen dat u met uw producten en/of diensten beter vindbaar wordt binnen de belangrijkste zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie wordt vaak beschreven als: het aanpassen van webpagina's of gehele websites voor een betere indexatie door de zoekmachines wat resluteert in betere posities van de website en/of pagina's binnen de zoekresultaten van de zoekmachines.

Een klein nadeel van Zoekmachine optimalisatie is  dat je geen garanties kunt geven dat uw met een bepaald zoekwoord op de eerste pagina komt. Ook wanneer je alle belangrijke optimalisatie aanpassingen hebt gedaan kun je geen garantie geven. Dit heeft te maken met overige kanalen waar je geen invloed op kan uitoefenen. Hierbij kun je denken aan: De bewegingen van de concurrentie, Google updates van het algoritme, negatieve linkvermeldingen etc.
Een meer reeel doel is bijvoorbeeld om te zeggen dat er door zoekmachine optimalisatie uw website met 10 zoekwoorden op de eerste 3 pagina's komt. Anders gezegd: met 10 zoekwoorden kunnen we ervoor zorgen dat u in de top 30 resultaten komt van Google.

Zoekmachine optimalisatie helpt zeker om verkeer naar uw website te genereren. Verder kunt u ook gebruik maken van bijvoorbeeld Google Advertising (SEA), echter is dit een betaalde methode om hoog in de rankings van Google te komen. Het doel van zoekmachine optimalisatie is om zonder dat je ervoor hoef te betalen een top positie probeert te behalen op een bepaald zoekwoord binnen de zoekmachines.

Zoemachines veranderen voortdurend hun algoritmen, daarom kunt u ervoor kiezen om een uw zoekmachine optimalisatie werkzaamheden uit te besteden aan een bedrijf die dit dagelijks monitord en uw website up to date houdt aan de hand van de meest actuele optimalisatie technieken. Your Vision internetmarketing kan hiervoor zorgdragen en u hierbij helpen. Graag doen wij u een op maat zoekmachine optimalisatie voorstel.

© 2010 YourVision Internetmarketing